Suveniruri de călătorie

12 lucruri pe care nu poate lipsi din Buenos Aires, Argentina
octombrie 18, 2017
Show all

Suveniruri de călătorie

Suveniruri de călătorie sunt mari pentru a se arunca cu suveniruri capul în ele atunci când suntem copleșiți de rutină și responsabilitățile de zi-cu-zi, dar nu pot călători. De Transport noi la bine ori că trăim în alte părți ale lumii, cu alte persoane și cred că ar trebui să fie prezentă în decor. Sunt mult mai semnificative și mai economic decât o frumoasă ramă foto sau un magnet de frigider achiziționate în orice oraș, fără nici o valoare sentimentală.

Suveniruri

Colecta lucruri pentru suveniruri de călătorie

În timp ce eu călătoresc de-a lungul tot felul de obiecte și lucruri pe care știu că am de gând să doriți să păstrați. Eu sunt cu siguranta un „cosista”, cum le numesc cei de Magie pe Drum. De-a lungul anilor mi-am dat seama că, indiferent cât de frumoasă pietrele de pe plaja, sau ceva original, care este o sticlă, trebuie să alegeți ce lucruri pot fi colectarea. De exemplu, am colecta roller-coastere din toate părțile, etichete distinas beri pe care am încercat, monede diferetes părți ale lumii (mai bine încă, bilete care cântăresc mai puțin).

Dar cel mai important lucru este să nu te obsedeze. Nu este nimic mai frustrant decât călătoresc cu cineva care are sau trebuie să cumpere o carte poștală sau găsi pahar de fotografii și nu se stabilească pentru nimic mai puțin. Călătoria a fost atât de special, suveniruri de călătorie sunt doar o urmă a ceea ce a fost trăit. Niciodată nu poți avea mai multă importanță decât călătoria în sine.De aceea vă recomandăm să evitați a cheltui bani în plus și pur și simplu păzește lucrurile deja se acumulează atunci când călătoresc. La momentul respectiv parea o prostie, dar, cu siguranță, după trecerea la o plimbare cu autobuzul sau care arată că le-ai văzut. Probabil fără să-și suveniruri dea seama de a acumula lucruri ca: bilete (avion, autobuz, tren), chitanțe (restaurant, pensiune, o achiziție pe care a făcut), hărți, broșuri, ghiduri de oraș, sute și sute de fotografii, o foaie de hârtie cu o adresă. În Roma, un prieten a avut o reacție alergică și a trebuit să meargă la spital. Ea a fost în ambulanță și alte două ne-am dus în metrou. Am avut numele și adresa scrisă pe hârtie. În final ne-a luat aproape două ore pentru a găsi locul și a fost dificil de a decide cine va primi prețioase hârtie suveniruri din călătoria lor.

Cum am călătorit, am vizitat, am avut tot felul de prostii, acum ce? Ceea ce tinde să se întâmple este că aceste suveniruri prețioase ne deci cu atenție și păstrați-l pentru zile și au ocupat greutate de bagaje, ajung la gunoi sau într-o cutie de pantofi colectarea de praf. Pentru acest lucru să nu se întâmple, am vrut să colecteze unele idei originale și simplu, pentru a face suveniruri de călătorie sunt parte a dvs. de zi cu zi.Cu hărți putem face multe lucruri, de exemplu:Pentru calificare cu meșteșug, ei pot încerca aceste originale scaune:

Sau o idee care îmi place și pe care o va folosi pentru casa mea este de a folosi o hartă ca imagine de fundal la unul dintre pereti:Pentru a crea propria hartă în funcție de țările și orașele pe care le-au vizitat, puteți utiliza pagina, ideea mi-a placut cel mai mult au fost câteva pătrate făcut cu un bord pe o excursie. Ele sunt frumoase și extrem de ușor de a face.

Sper ca le-au placut ideile, să le încurajeze și spune-ne cum ai fost. Ai, de asemenea, aduna lucrurile de călătorie și apoi nu fac nimic cu ele? Sau ai da-o folosi pentru a decora suveniruri casa ta sau camera?

Comments are closed.