12 lucruri pe care nu poate lipsi din Buenos Aires, Argentina

Ghidul tau Final pentru Tayrona Național, Parc Natural, Columbia
octombrie 17, 2017
Suveniruri de călătorie
noiembrie 24, 2017
Show all

12 lucruri pe care nu poate lipsi din Buenos Aires, Argentina

Există atât de multe de făcut în capitala Argentinei! Fi sigur de a verifica aceste 12 mai bune lucruri să nu pierdeți din Buenos Aires

Cu o populație de aproape 3 milioane de oameni, Baires (alt mod de a spune Buenos Aires) este un oraș foarte mare. Aceasta nu este o întrebare de ce să facă – este mai mult ca atunci CÂND pentru a face toate lucrurile.

Am petrecut 3 săptămâni în oraș și aici este lista mea de cele mai bune lucruri de făcut în Buenos Aires, atât în scop turistic cât și non mult:
1. Plimbați-vă pe străzile din La Boca

Pentru o carte-poștală ca vedere de case colorate și alei pietruite căptușite cu arta, cu capul spre cartierul La Boca din Buenos Aires, care este în cazul în care veți găsi pe toate!
&nbsp
Motivul pentru care La Boca este atât de colorat este pentru că a fost inițial districtul în care imigranți au sosit și au trăit. Deși turistic, este cu siguranță merită o vizită!
2. Învață să dansezi Tango!

Se confruntă cu tango cultura este o NECESITATE absolută atunci când în Buenos Aires!

Nu există nici o modalitate mai bună de a experimenta decât să devină o parte a culturii, nu?

Asta este ceea ce am decis, de asemenea, și-a luat câteva lecții de tango într-un loc numit Tango Coincidență.

Am știut că voi dori să-mi împărtășesc progresul cu cititorii mei, așa că am înregistrat un videoclip cu ceea ce am învățat în doar 8 lecții, aici te duci:

Să-ți spun un secret, tango nu este un dans greu, mai ales ai un profesor bun!

Profesorul meu, Chris, are o capacitate remarcabila de a observa mici greșeli și să le explice într-un mod care te-ar înțelege. Sticle de apa, scaune etc. – orice poate fi folosit în procesul de explicații, care a fost distractiv!

Chris vorbește perfect limba engleză și a câștigat numeroase premii internaționale tango concursuri. Dacă nu-l prind în Buenos Aires (calatoresc mult), el este, probabil, undeva în Europa, oferind tango ateliere de lucru. Doar scrie-i un e-mail și întreabă-l dacă el este în oraș.

După lecție, un loc perfect pentru a practica de tango competențe ar fi La Catedral de Tango. Asta e în cazul în care localnicii stau. Nu fi surprins de murdar vechi de mobilier, care e atmosfera reală de real tango. Du-te acolo, am recomanda-o!

Dacă nu simt ca dansul (oftat), tarif destul, am înțeles! Fi încântat de uimitor dansatori de Tango ca sărbătoare pe un Argentinian cina la acest spectacol de tango!
3. Mânca o friptură

 

Aici, am spus-o! 🙂

Dacă nu ești vegetarian, au o sărbătoare, încercați delicioase vită Argentinian!
Argentina este de mult timp cunoscut pentru cele mai bune fripturi din lume! În timpul meu de 3 săptămâni de ședere în Buenos Aires, am fost la multe restaurant, dar Don Julio Este unul mi-a placut cel mai mult!
Ele oferă o calitate uimitoare carne, care este în meniul de zeci de ani. Rezervați-vă în avans, – este o necesitate absolută în timp ce în Reuther!

P. S. Vin foame, porțiile sunt imense!

P. S. S. Dacă sunteți confortabil cu spaniola (sau poti folosi Google Translator), puteți obține un foarte bun promo pentru un restaurant pe site-ul Groupon.
4. Ia un tur de oras

Am luat un tur Gratuit în jurul valorii de oraș și nu ar putea fi mai fericit cu ea!

În caz că nu știți ce-tur Gratuit – tur este gratuit, funcționează pe sfaturi, puteți lăsa ghid la fel de mult pe cât crezi tur a fost în valoare de la sfârșitul anului.

Eu nu pot recomanda aceste excursii suficient, acesta este primul lucru pe care am google atunci când am ajunge la o nouă destinație. Încercați să-l!

In 4 ore cu un ghid local vă va plimba prin principalele obiective turistice din centrul și spune totul despre istoria bogată a orașului – Teathro Colon, Opera, Casa Rosada, Obelisc, Puente de la Mujer etc. Există tururi în fiecare zi la ora 10: 30 a. m. si 3 p. m., nici o rezervare este necesar, puteți doar show!

Daca simti ca ceva un pic mai mult privat, această Jumătate de Zi Tur va arăta Buenos Aires din mai multe unghiuri, iar ghidul va chiar te iau de la hotel!

Dacă aveți timp, am recomandăm să luați atât de ei, deoarece acestea sunt destul de diferite.
5. Au o băutură într-un ușor bar

Te va iubi Vorbesc Ușor baruri dacă în ghicitori și quest-uri, sau doar neobișnuit baruri!

Vorbesc Ușor baruri baruri secrete care necesită știind-o locație secretă și un cuvânt de cod pentru a intra în ea.

Acum grijile aici, mi-am luat tine acoperit!

Inițial acest baruri apărut atunci când alcoolul a fost interzis în țară, astfel, mai multe baruri au fost camuflate ca o floare/frizerie etc.

Una am fost să necesară o expresie cheie (o mică ghicitoare pe Facebook pagina, se schimbă în fiecare zi).

Paznicul sa ne … la cameră goală, care nu avea nimic, dar o cabină telefonică roșie… Care a fost secretul intrarea în bar!

Cat de cool este că?

Tu ar trebui să viziteze cel puțin una dintre ele, am amintiri frumoase cu mica noastră aventură!

Aici este lista cu cele mai bune Vorbi Ușor Baruri din Buenos Aires. Bucurați-vă de!
6. Du-te la Libraria El Ateneo

Pentru un tocilar ca mine, acest loc a fost un spate găsi!

Există atât de multe librării din oraș, dar magazin de carte, care a fost un teatru înainte? Care este fantastic! Mai mult decât atât, există un magazin de cafea în interiorul. Vă puteți bucura de cafea stând pe scenă și citind o carte. Asta e ceea ce am făcut!

Oh, și se închide la miezul nopții!
7. Vizita o piata locala

Dacă sunteți în BsAs în timpul week-end, nu există nici o modalitate mai bună de a petrece duminică, decât să lovit un localnic piață în aer liber.

Du-te de vânătoare relicva sau ridica clasic suveniruri în Feria de Mataderos sau în San Telmo piață.

Există o mulțime de opțiuni pentru cadouri memorabile din coutnry:

Unele Malbec? Sau, poate, un pic de mate pentru prietenii tăi? Produse din piele sunt foarte ieftine în țară și este cunoscut pentru sale de înaltă calitate.

Chiar dacă nu sunteți de planificare pentru a cumpara ceva, am recomanda-o, cel puțin pentru a urmări oameni, este foarte distractiv!
8. Vizita Evita în cimitirul Recoleta

Ce, cum asa? Ea vrea să viziteze un cimitir?

Dacă asta este o cimitirul Recoleta din Buenos Aires, atunci DA! Este cu siguranță o experiență unică de a întâlni.

Evita (sau Eva Perón) a fost un celebru femeie care a jucat un rol important în dezvoltarea țării. Ea este un erou național, întreabă pe oricine din Argentina, cu siguranță ei știu cine este ea. Sau pur și simplu ma uit la acest film despre ea de Madonna și Antonio Banderas.

În timp ce mormântul în sine nu este așa de spectaculos (scuze, „Evita”), cimitirul este fantastic, fiecare mormânt este o piesă de artă.

P. S. Nu sunt excursii gratuite de cimitir care vă vor explica o mulțime de o dată importantă oamenii care ocupă cimitir. Aici este programul de excursii gratuite.
9. Vizita la muzeul MALBA

În timp ce eu nu sunt un mare fan al muzeului contemporan, ca eu nu pricep. Dar am avut de fapt mulțime de distracție în MALBA muzeu (america latină Muzeul de Artă din Buenos Aires)!

Prețul este de 90 de pesos ($6) în orice zi, sau de două ori mai ieftin (45 de pesos) dacă vizitați miercuri. Verificați detaliile de aici.
10. Încercați real mate

Fie un parc cu prieteni locale, sau în timpul unui tur ghidat, ar trebui să încercați acest ceai tradițional bea cel puțin o dată în Argentina!

Feriți-vă, este foarte amar! Dau o pereche de înghițituri până papilele gustative se vor obisnui cu amărăciune.

Mi-a placut asa de mult, am cumparat unul pentru mine!

P. S. nu uita de medialunas și empanadas (produse de patiserie mic buzunar umplut cu diferite chestii)! Oh, și dulce de leche inghetata!
11. Vezi înflorit de Floralis Generica

Du-te vezi de metal gigant de flori care se deschide petalele în fiecare dimineață cu soare și se închide în timpul apus de soare. Da, ca o floare reală, doar că acesta e făcut de un artist contemporan.

Aceasta floare a fost întotdeauna un simbol al Buenos Aires pentru mine.

Acesta este situat într-un parc spațios și este mare pentru a viziona apus de soare și a vedea avioane zboară peste apropiindu-se de flori. O vizită!
12. Ieși din oraș

Chef de o excursie de o zi din oraș mare?

Du-te la Tigre – un oraș minunat format din sute de insule mici. Acesta este situat pe River Delta Tigre doar 40 de minute de mers cu trenul de la Buenos Aires.

Lanseze într-o 1-2 ore Delta croazieră pentru o experiență completă de trecere de pompos case și să învețe cum delta-locuitorii accesul la produse printr-o rețea de piețe plutitoare.
Cele mai bune hoteluri în Buenos Aires, unde să stea

Lux (300 de dolari și de mai sus):

Alvear Icon Hotel va va oferi o experiență de o viață. Amendă de mese restaurant, design de lux și service 24 de ore. Hotel Park Tower este definiția eleganței. Interiorul său piscină și vedere la mare-au făcut oaspeții doresc să vină înapoi din nou.

De mijloc (US$ 100 – 150):

Hotelul praid: dacă ești pasionat de arhitectură, acesta este locul pentru tine. Al meu Hotelul are o grădină interioară, precum și o piscină. Miravida Soho Hotel și bar de Vinuri este de a merge pentru o aventura local de vinuri Argentiniene.

Buget (până la$100):

Hotel Facon Grande este o cocheta hotel oferă servicii a la carte, care nu va rupe bugetul. Acesta este situat în imediata apropiere de Florida stradă pietonală. Un alt hotel care va veti bucura fără a rupe banca este Scala Hotel Buenos Aires, care oferă vederi impresionante din camera lor balcoane. Trecutul oaspeții au afirmat că acesta este o bază excelentă pentru a explora împrejurimile pe jos.
Daca mai vrei mai mult…

Desigur, există o mulțime de alte lucruri minunate de vizitat în Buenos Aires dacă aveți mai mult timp!

Dacă sunteți pofta pentru mai mult de Buenos Aires, Museo Nacional de Bellas Artes de artă, Tango muzeu pentru iubitorii de dans, sau River plate muzeul si stadionul pentru fanii de fotbal.

Acestea au fost 12 mai Bune Lucruri de făcut în Buenos Aires, sper că va plăcut citit-o!

Cât de multe ai făcut?

Lăsați-vă gândurile în secțiunea comentariu de mai jos, îmi PLACE să aud de la cititorii mei!

Comments are closed.